‼️ Nový kroužek a cvičení pro rodiče s dětmi ‼️

🔵
Cvičení s prvky TAEKWONDA pro rodiče s dětmi 3-5 let
Všeobecná pohybová průprava s pár prvky úpolových sportů, které si vyzkoušíte společně se svými dětmi. Rodiče se aktivně zapojují do cvičení, které učí spolupráci při jiných, než obvyklých činnostech. Běhání, hopsání, hodně pohybu a základ protažení aby se to naši nejmenší trochu naučili a nebyli z nich neohební dřeváci 😉

🔵
Cvičení s prvky TAEKWONDA pro děti ve věku 4- 7 let
Všeobecná pohybová průprava se zaměřením na hry, obratnost, prostorovou orientaci, vnímání vlastního těla, je vyžadována základní samostatnost dětí, cvičíme bez rodičů, ale to neznamená, že je občas nezapojíme jako pomocníky. Úpolové prvky zakomponováváme do tréninkové jednotky, prioritně směřující na radost, pohyb a lehkou soutěživost. Lvíčata si mohou vyzkoušet i účast na malých oblastních závodech a vybojovat si své první opravdové vavříny, i kdyby to mělo být jen perníková číslice „1“ na stužce.

🔵
Cvičení TAEKWONDA pro děti a mládež od 8 let výše
Běžná tréninkové jednotka zaměřená na výchovu malých bojovníků a bojovnic neznamená, že z dětí porostou rváči – naopak, pěstujeme v cvičencích respekt, zdvořilost, vytrvalost, pokoušíme se také o to, abychom děti naučili přijímat pokyny a ovládnout svoji mysl (v rámci možností 😊) a zároveň si užít dobrodružství něčeho nového. V taekwondu itf je toto vše propojené s pravidelným pohybem, protažením, občasným pošťuchováním a poměřováním sil, ale určitě i s výukou opravdového bojového umění, bojového sportu a přiměřeně zdravým sebevědomím, které přichází postupně, jak cvičenci „rostou“.
Začínáme v pondělí 23.9.😊
Více informací a přihlašování přímo na webu NA MU: